Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

ONDERSTAANDE BOEKEN ZIJN TE BESTELLEN.

kinderboek:

BIEBIE: Door Ilona Uylenbroek. Uitgever: Springplank, Amersfoort, springplankboeken.nl

Een bijzonder origineel voorleesboek voor kinderen tot zes jaar. Met gratis potloodjes en een kleurplaat, zodat ieder kind zijn of haar eigen 'Biebie' kan creëren!

ISBN: 9789490217495. Te bestellen bij Bol.com en alle erkende boekhandels.

thrillers:

MOORDDADIG IN CANADA: Door Marja

Mevissen. Uitgever: boekscout.nl, Soest, Te bestellen bij boekscout.nl. Sinds kort ook te bestellen bij bol.com

PRIJS: €.23.05

Als Christien getrouwd is met Edward, die zij amper kent vertrekken zij naar Canada. Haar vriendin Lisa vindt dit niet zo leuk, maar later volgt zij Christien. Edward blijkt een crimineel verleden te hebben en Christien gaat op onderzoek uit. Zij is steeds minder veilig bij Edward. Als er een moord gepleegd wordt die te maken heeft met smokkel en verraad, is Christien vastbesloten deze op te lossen.

ISBN: 9789402203615. Te bestellen bij boekscout.nl. en bol.com 0ok bij boekhandel Scheveningen, Keizerstraat 50, 2584 BK Scheveningen. 070-3229558. boekhandelscheveningen.nl. Natuurlijk ook te bestellen bij alle erkende boekhandels. O.a. Boekhandel Atheneum op de Gedempte Oude Gracht te Haarlem. Het boek is bij de boekhandels te bestellen bij boekscout.nl. Ook heb ik zelf een voorraadje, dus na een mailtje of een telefoontje kunt u het bij mij ook kopen.

Thriller:

DE PAROUSIAAN: Door Hans Willink, Uitgever: Zilverspoor. Zilverspoor.com.

Als de wereldberoemde televisiejournalist Milt Keynes op zijn vijfenvijftigste met pensioen gaat, vestigt hij zich met zijn vrouw Agnes in Florence. In plaats van rust te vinden, komt hij terecht in een machtsspel met als inzet een eeuwenoud geheim. Een thriller met inhoud en een boodschap tegen de kleurrijke achtergrond van Florence, bevolkt met even kleurrijke personages.

ISBN: 9789490767334 en NUR 332. Te koop bij Boekhandel Scheveningen, Keizersstraat 50, 2584 BK Scheveningen. 070-3229558. boekhandelscheveningen.nl. Natuurlijk ook te bestellen bij zilverspoor.com en bij bol.com en bij alle erkende boekhandels.


Psychologische roman:

ALEA: Door Ria Schopman, Uitgever: de Brouwerij/brainbooks, Maassluis.

Sfeervolle psychologische roman over vrouw die na meerdere confrontaties met de dood probeert haar angst te overwinnen en haar verdriet te verwerken.

ISBN: 9789078905721. Te koop bij Boekhandel Scheveningen, Keizerstraat 50, 2584BK Scheveningen. 070-3229558. boekhandelschevening.nl Natuurlijk ook te bestellen bij: Brouwerij/brainboeks en alle erkende boekhandels.

Roman:

DE ZANDLEZER: Door Margaret van Mierlo, Uitgever: Palmslag, (Maurice van Dijk) 0621826397 [email protected], www.palmslag.nl twitter @palmslag facebook.com/palmslag.

De zandlezer gaat over kunstenares die na een ernstig ongeluk weer haar leven op de rails probeert te zetten. Wees getuige van haar strijd.

Verkrijgbaar bij iedere erkende boekhandel en voor meer informatie over dit boek en de manier van bestellen kunt u de site PALMSLAG.NL raadplegen.

Roman:

HEMELSE KOFFIE: Door Margaret van Mierlo, Uitgever: Palmslag, voor meer info over deze uitgever zie De Roman: DE ZANDLEZER hierboven.